Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /page.php on line 8
Rügy elixír - www.rugy-elixir.hu
On-line webáruhát az elixirekhez

Nincs termék a kosárban!

Kövess bennünket


Online tünettár

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

ZEseménynaptár

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Partnerek


KezdÅ‘lap -> Szolgáltatásaink -> Reiki

 

Szeretettel üdvözlök minden kedves érdeklÅ‘dÅ‘t! Solymári Anett vagyok, Rügyelixír készítÅ‘ és terapeuta, kertészmérnök, 3in1 Concepts, One Brain konzultáns, és Reiki gyógyító, mellyel 2009 óta foglalkozom.

 

A Reiki energiával történÅ‘ kezelés a következÅ‘kben tud segíteni:

  • a Reiki energiával felfrissül az életerÅ‘, és a test energiái egyensúlyba kerülnek
  • regenerálja az energiapályákat és harmonizálja azok működését
  • segít a fizikai, érzelmi és szellemi kimerültség, és az ebbÅ‘l fakadó érzelmi vagy tudati kiegyensúlyozatlanság esetén
  • segíti a mély ellazulást
  • beindítja az öngyógyító folyamatokat, és csillapítja a fájdalmat
  • beindítja a tisztulási folyamatot fizikai, érzelmi, tudati és spirituális szinten, melynek következtében felszabadulnak a szervezetben lévÅ‘ akadályok, és a mérgek szabadon távoznak
  • pozitív hatással van a spirituális fejlÅ‘désre
  • oldja a stresszt, és helyreállítja a stressz miatt felborult energiarendszer egsensúlyát
  • erÅ‘síti az immunrendszert

 

Ha szeretnél többet megtudni a reikirÅ‘l, lejjeb olvashatsz róla :)

 

A kezelés idÅ‘tartalma kb. 60 perc

Ára: 5000 Ft

 

A szolgáltatást elÅ‘re egyeztetett idÅ‘pontban veheted igénybe!


ÉrdeklÅ‘dni és bejelentkezni az alábbi elérhetÅ‘ségeken lehet:

Telefon: 06 30 6298379
E-mail: rugy@rugy-elixir.hu ; soanett@gmail.com

Vagy a Kapcsolat menüpontban közvetlen üzenetküldéssel.

 

Helyszín: Budapest, III. kerület, Hármashatárhegyi út 11. Csöndes, erdei környezetben.

MegközelíthetÅ‘ gyalog: III. ker. Kolosy tértÅ‘l 65-ös busszal a FenyÅ‘gyöngye végállomásig. Onnan 6 perc séta a Hármashatárhegyi út és Remetehegyi-árok keresztezÅ‘déséig.

 

Solymári Anett
stresszológus - rügyelixír terapeuta

 

Mi a reiki?

A Reiki (霊気 vagy レイキ) jelentése: Univerzális Életenergia. A Reiki-hagyományra már 2500 éves szanszkrit nyelvű írások is hivatkoznak. Eredete Tibetbe vezethetÅ‘ vissza, és egy japán szerzetes, dr. Mikao Usui fedezte fel újra a XIX. században.

A gyakorlat egy részét, a reikis kézrátételt az Amerikai Egyesült Államokban a kiegészítÅ‘ és alternatív orvoslások egyikének tekintik. Ekkor a technika gyakorlója „gyógyító energiát” közvetít a tenyéren keresztül a kezelésben részesülÅ‘ számára.

Az emberek körül és bennük is megtalálható az univerzális életenergia. A japán "rei-ki" szó két szóból tevÅ‘dik össze: a "rei" az energia kozmikus, univerzális jellegét jelenti, a "ki" pedig az alapvetÅ‘ életerÅ‘t, amely minden élÅ‘lényben ott árad és lüktet. Ezt az életerÅ‘-energiát születésünkkor kapjuk. Mindenki bizonyos mennyiségű "ki"-vel érkezik az életbe, és a mindennapi tevékenységben el is használja. Napról napra új energiát kell tehát teremtenünk. Ha hosszabb idÅ‘n keresztül nem tudjuk elhasznált energiánkat pótolni, testi vagy érzelmi betegség vehet erÅ‘t rajtunk. Ha életerÅ‘-energiánk szintje alacsony, és tovább fogyasztjuk, a fizikai, érzelmi és szellemi kimerültség állapotába kerülünk, a szokásosnál ingerlékenyebbé, kedélytelenebbé, depresszióssá válhatunk.

 

A különbözÅ‘ kultúrákban és vallásokban más-más jelöli ezt az alapvetÅ‘ erÅ‘t. A kínaiaknál a "ki"-nek "csi" a neve. A hinduk úgy nevezik: "prána", a keresztény szóhasználatban "fény", a modern nyugati tudomány "bioenergia" vagy kozmikus energia" néven emlegeti. A német nyelvben a "ki" legközelebbi megfelelÅ‘je az "Atem" - a lélegzet és "Leben" - élet. 

 

A Reikivel való kezelés: természetes és egyszerű gyógymód, amely több életerÅ‘-energia felvételét teszi lehetÅ‘vé. A Reiki felfrissíti az ember életerejét, egyensúlyba hozza a test energiáit. Ez a természetes gyógyító energia erÅ‘teljes, koncentrált formában a reiki-közvetítÅ‘ kezén áramlik át.  

A kezek felhelyezése a befogadó testébe irányítja az energiát. A reiki-közvetítÅ‘ csatornaként használja önmagát, és hagyja, hogy az univerzális életenergia szabadon áramolhasson a befogadóhoz. Következésképpen a közvetítÅ‘ személyes energiája nem fogyatkozik, ellenkezÅ‘leg: Å‘ is feltöltÅ‘dik és megerÅ‘södik.   

Ha gyógyulást keresel, ha nyitott vagy, és engeded, hogy ez az energia átáramoljon rajtad, akkor magad is a reiki-erÅ‘ csatornájává válhatsz. Ha csatorna lettél, akkor a reiki használatára való képesség egész életedben veled marad.  

 

A Reiki kezelés kulcsát az "energiabehangolás" - más néven "beavatás" - jelenti. Ez a behangolási folyamat különbözteti meg a reiki energiával való kezelést minden más gyógymódtól. Ennek a behangolási folyamatnak az a lényege, hogy lehetÅ‘vé teszi az intenzív energiaáramlást. Attól függÅ‘en, hogy hányadik reiki-fokozatra képezik ki az embert, egy vagy több behangolást kap.  

A behangolás valójában energiaátvitel, amely megnyitja az ember belsÅ‘ gyógyító csatornáját, és több univerzális életenergia átáramlását teszi lehetÅ‘vé. Minden behangolás alkalmával bizonyos tisztulási folyamat fizikai, érzelmi, tudati és spirituális szinten egyaránt végbemegy. A behangolás felszabadítja a szervezetben lévÅ‘ akadályokat, a mérgek szabadon eltávozhatnak.     

A Reiki általában segít mindenféle gyógyulásban, és nagyon gyorsan enyhíti a fájdalmat, valamint az egyéb heveny tüneteket. A spirituális fejlÅ‘désre ugyancsak pozitív hatást gyakorol. A kezelések után az ember úgy érezheti, jobban érti a világ dolgait, és fontos felismerésekhez juthat el élete aktuális nehézségeivel kapcsolatban. A reiki abban is segít, hogy életünkben végrehajtjuk a szükséges változtatásokat, meghozzuk a megfelelÅ‘ döntéseket - ha épp ezt akarjuk elérni, vagy erre van szükségünk.

 

A Reiki minden egyes emberre másként hat, és hatását mindig ott fejti ki, ahol a befogadónak a leginkább szüksége van rá. Vannak azonban olyan közös hatások is, amelyeket mindenki megtapasztal. Pótlódik a mindennapi életben elhasznált energia - ha kimerültnek érzed magad, az ebbÅ‘l fakadó fizikai, érzelmi vagy tudati kiegyensúlyozatlanság helyrehozható.   

Ha stressz kínoz, arra testi tünetekkel reagálhatsz - fejfájással, gyomorfájással, gyakori meghűléssel, vesepanaszokkal, emésztési zavarokkal. Ezek a tünetek mind a túlzott stresszhatást jelzik, és kísérÅ‘ tünetük az energiarendszer egyensúlyának megbomlása. E tünetek enyhítéséhez az energiaszintet helyre kell állítani - például a legyengült immunrendszer vagy egy olyan szerv érdekében, amely nem működik megfelelÅ‘en, és ezért fel kell tölteni energiával. A Reiki egyensúlyba hozza a test energiáit, és segít az ellazulásban, csökkentve ezáltal a stresszhatást. Egyúttal hozzájárul ahhoz is, hogy a stresszhelyzetekre megfelelÅ‘ reakciókat tanúsítsunk. Más szóval: nemcsak a tüneteket, hanem azok kiváltó okait is gyógyítja. (Forrás: http://dudus.hu/reiki/miareiki.htm)

 

 

Jognyilatkozat


2014 - Minden jog fenntartva

Solymári Anett

www.rugy-elixir.hu

Fontos tudnivalók


- Kapcsolat

- Gyakori Kérdések

Kapcsolat


Telefon :

06 30 629 83 79

Hívásodat minden munkanap 9:00-17:00 között tudjuk fogadni!


Üzenet küldéséhez kattints ide


Hírlevél


www.rugy-elixir.hu